Learning Consult


Hartelijk welkom op de website van Learning Consult

Mens, Organisatie en Cultuurontwikkeling

Assessment
Coaching
Training

 

We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op de website.
Klik op de menu-items voor  informatie over het betreffende onderwerp.
Uw vragen en opmerkingen horen we graag!De ware ontdekkingsreis is niet het bezoeken van steeds weer nieuwe landen maar juist het kijken met andere ogen...

 

Op reis,

Lange tijd leek het dat mijn leven op het punt stond te beginnen - het echte leven. Maar er was altijd wel een obstakel, iets wat eerst moest gebeuren, iets wat nog niet af was, tijd die nog aan iets besteed moest worden. Dan pas zou het leven beginnen. Uiteindelijk drong het tot me door dat die obstakels mijn leven waren. Dat inzicht deed me ontwaken. De intiemste relatie is de relatie met mijn gedachten. Ik wilde mezelf beter leren kennen.  Ik ging op expeditie, een ontdekkingsreis naar de geheimste uithoeken van mijn bewustzijn. Daarvoor moest mijn uitrusting licht wezen. Ik liet het allemaal achter: meningen, vooroordelen, conclusies, al die oude meubelen die ik jaren lang had verzameld. Ik wilde alles vergeten wat en hoe ik over mezelf dacht en vertrekken alsof ik niets wist.

Veel mensen zijn op zoek naar het beginpunt van waaruit zij de verbinding met zichzelf kunnen aangaan. Als je dat vertrekpunt, dat beginpunt niet hebt, kom je nergens.
Hoe is het met uw reis? Geniet van de natuur de vlinders en bloemen.


Learning Consult is graag uw reisgids:

Véél reisplezier!