Samenwerkingpartners

 

Learning Consult werkt succesvol vanuit een samenwerkings en netwerk gedachte. Onafhankelijkheid en eigen ondernemerschap  gecombineerd met, uit vrije keuze,   de werkelijke toegevoegde waarde van andere partijen.

 

Een voorbeeld hiervan is de participatie in een 'spiderweb' netwerk. Een bundeling van een 10 tal kleinere bureau's  die hun krachten samenbrengen en elkaar regelmatig inspireren.  'When spiderwebs unite they can tie up a lion'.

Meerdere dagen per jaar is er onderlinge intervisie en professionele uitwisseling.

 

Waardevolle  samenwerking partnerbureau's  zijn:

 

Itasc is een uniek en veelzijdig trainingsbureau waarmee Learning Consult al vele jaren samenwerkt. Dynamiek en vernieuwing zijn typeringen voor Itasc. Deze band geeft een absolute verbreding en verdieping aan de dienstverlening. Er zijn  overeenkomsten in visie en zienswijze.  Itasc is bovendien complementair op het gebied van e-learning.

 

Apex Nederland is een bureau met een aantal partners op het gebied van potentieel bepaling en -ontwikkeling van mensen en organisaties. Hierin zijn zij inspirerend en bekwaam. De partners van het bureau hebben allen een gedragswetenschappelijke achtergrond en een ruime expertise op het genoemde terrein. Ter ondersteuning maken zij gebruik van een uitstekende methode om het potentieel van managers en professionals te ontdekken.

 

ExcellentMatch is een naam die staat voor meer dan 15 jaar ervaring binnen de wereld van werving & selectie, executive search, projectmanagement en (project)detachering. Op deze gebieden heeft Excellent Match dan ook veel 'know how' en complementaire expertise voor de dienstverlening van Learning Consult.