Training & Opleiding

 

Learning Consult staat voor maatwerk. Maatwerk in training en opleiding. Voor ons zijn al onze opdrachtgevers en hun vragen, uitdagingen en wensen uniek, en dat vergt dan ook een op maat toegesneden aanpak. Learning Consult werkt middels training samen met Itasc Nederland.
Zo hebben wij gezamenlijk een enorme hoeveelheid materialen, programma's, producten en werkvormen ontwikkelt. Deze zijn gratis te downloaden op onze Itasc website. Door juist kennis te delen vermenigvuldigt het 't snelst.  Daar waar het mogelijk is passen we de bestaande onderdelen toe in maatwerkprogramma's. Waarom zouden we het wiel immers vaker uitvinden dan strikt noodzakelijk? Bovendien scheelt dat ons enorm veel tijd, en voor u als opdrachtgever een berg aan onnodige ontwikkelkosten.

 

Voor de trainingen geldt dat het belangrijk is om mensen hun grenzen op te laten zoeken. Bovendien kunnen we niemand iets leren, we kunnen de ander alleen helpen het binnen zichzelf te vinden. Hierbij een overzicht van enkele programma's die wij regelmatig verzorgen, om u een idee te geven van onze trainingsmogelijkheden:

 

* Persoonlijk Leiderschap en persoonlijke effectiviteit

* Creativiteit, innovatie en doorbraak denken

* Managementstijlen en situationeel leiderschap

* Functionering, beoordeling, en competentiegesprekken

* Invloed stijlen en beinvloedings vaardigheden

* Sales, onderhandelen en account management