Model 'Shine 9'

Dit model biedt een 9-tal 'stralen' of krachten die bijdragen tot een succesrijke organisatie verandering. Op een doeltreffende manier wordt snel inzichtelijke gemaakt waar de primaire aandachtspunten liggen bij organisatieverandering/ontwikkeling in uw organisatie. Learning Consult biedt bij elke stap ervaring, inzichten en ontwikkelingsmethoden. U kunt ook zelf de stappen doornemen en uw organisatie in dat licht bezien. Het biedt u snel en grondig een beeld waar binnen uw organisatieveranderingstraject de 'versnellers' zich bevinden.

Naast deze praktische stappen biedt Learning Consult u tevens inzicht in de valkuilen die bij elke stap mogelijk aanwezig zijn. Dit gebaseerd op de ervaringen en inzichten met het begeleiden van veranderingstrajecten en organisatie ontwikkelingstrajecten. Kijk zelf welke de valkuilen zijn die mogelijk bij uw organisatie veranderingen op de loer liggen.

Met alle plezier worden de stappen voor uw organisatie toegelicht. Zie voor meer informatie bij organisatie verandering.