Drs Peter van de Ven MLD

Ontwikkelingspsycholoog

 

Oprichter

 

Na zijn v.w.o. opleiding en zesjarige psychologie studie aan de Universiteit van Tilburg, heeft Peter van de Ven  een aantal jaren ervaring opgedaan als eerstelijns psycholoog. Vervolgens heeft hij ruim drie jaar in diverse functies gewerkt bij  twee farmaceutische bedrijven. Daarna heeft hij 7 jaar als trainer/adviseur gewerkt bij een gerenommeerd trainingsbureau. Hier hield hij zich ook bezig met productontwikkeling en schreef artikelen voor een managers magazine.


Hij volgde, naast tal van andere opleidingen, de postdoctorale leergang 'Management of Learning and Development' aan de TIAS/NIMBAS business school. Hierin behaalde hij zijn universitaire Mastertitel.

 

Hij is lid van NVO2 (Nederlandse Vereniging van HRD-professionals in Ontwikkelen en Opleiden) en het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen). Hij is geregistreerd wetenschappelijk opgeleid trainer bij het NIP en Europeesch gecertificeerd HRD- professional.

Zijn passie voor het ontwikkelen van mens en organisatie in combinatie met veel praktische ervaring en theoretische onderbouwing brachten hem uiteindelijk bij Learning Consult. Hiervan is hij mede oprichter en directeur.